Εναλλακτικές ειδήσεις και θέματα

Αιθέριο Έλαιο Τριγωνέλλας (Trigonella Foenum-Graecum) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Τριγωνέλλας (Trigonella Foenum-Graecum)

Trigonella Foenum-GraecumΤο αιθέριο έλαιο της Τριγωνέλλας (Fenugreek), προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού με την ονομασία Trigonella Foenum-Graecum και έχει κιτρινωπό χρώμα, ισ...»


Αιθέριο Έλαιο Πλουμέριας (Plumeria Alba) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Πλουμέριας (Plumeria Alba)

Plumeria AlbaΤο αιθέριο έλαιο της Πλουμέριας (Frangipani) παράγεται με απόσταξη ατμού από τα άνθη του φυτού με την ονομασία Plumeria Alba της οικογένειας των Apocynaceae. Πρόκειται για ένα όμορ...»


Αιθέριο Έλαιο Μαστίχας (Pistacia Lentiscus) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Μαστίχας (Pistacia Lentiscus)

Pistacia LentiscusΤο μαστιχέλαιο παράγεται μέσω απόσταξης της φυσικής μαστίχας με ατμό, που προέρχεται από το φυτό με την επιστημονική ονομασία Pistacia Lentiscus. Έχει το έντονο, φρέσκο και ξυ...»


Αιθέριο Έλαιο Λυγαριάς (Agnus Castus) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Λυγαριάς (Agnus Castus)

Το αιθέριο έλαιο της Λυγαριάς προέρχεται με απόσταξη από τον καρπό του φυτού με την κοινή ονομασία Agnus Castus. Έχει ζεστό, φρέσκο και πικάντικο άρωμα με ξυλώδεις νότες που θυμίζει ευκάλυπτο. Στην...»


Αιθέριο Έλαιο Λάβδανου (Cistus Creticus) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Λάβδανου (Cistus Creticus)

Το αιθέριο έλαιο του Λάβδανου ή Κίστου εξάγεται με απόσταξη ατμού των φύλλων και των κλαδιών του φυτού με την κοινή ονομασία Cistus Creticus. Πρόκειται για μια πλούσια ρητίνη καφετί χρώματος με πλο...»


Αιθέριο Έλαιο Κουρκουμά (Curcuma Longa) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Κουρκουμά (Curcuma Longa)

Το αιθέριο έλαιο του Κουρκουμά (Turmeric) προέρχεται από απόσταξη ατμού της ρίζας του φυτού με την κοινή ονομασία Curcuma Longa. Παραδοσιακά ο Κουρκουμάς έχει μια μακρά ιστορία ως φάρμακο, μπαχαρικ...»


Αιθέριο Έλαιο Θρούμπι (Satureja Thymbra) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Θρούμπι (Satureja Thymbra)

Satureja ThymbraΤο αιθέριο έλαιο του Θρουμπιού (Winter Savory) προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού με την κοινή ονομασία του φυτού Satureja Thymbra. Το έντονο και πικάντικο άρωμα...»


Αιθέριο Έλαιο Κλημεντίνης (Citrus Clementina) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Κλημεντίνης (Citrus Clementina)

Citrus ClementinaΤο αιθέριο έλαιο της Κλημεντίνης (Clementine) προέρχεται από την έκθλιψη της φλούδας του καρπού, του φυτού Citrus Clementina. Η Κλημεντίνη είναι στη πραγματικότητα ένα είδος δι...»


Αιθέριο Έλαιο Καφέ (Coffea Arabica) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Καφέ (Coffea Arabica)

Coffea ArabicaΤο αιθέριο έλαιο του Καφέ προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη των καρπών του φυτού με την κοινή ονομασία Coffea Arabica. Το έλαιο έχει το δυνατό και πλούσιο άρωμα του καβουρδισμένου φρέσ...»


Αιθέριο Έλαιο Κάρδαμου (Elettaria Cardamomum) ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

» Αιθέριο Έλαιο Κάρδαμου (Elettaria Cardamomum)

Elettaria CardamomumΤο αιθέριο έλαιο του Κάρδαμου (Cardamon) προέρχεται από την απόσταξη των σπόρων του φυτού Elettaria Cardamomum. Έχει ένα φρέσκο, ζεστό και πικάντικο άρωμα και συνδυάζεται κα...»
Σελίδα 2 από 38 | Αποτελέσματα 11 - 20 από 378
First Page | Previous Page | Next Page | Last Page