10 Κλασικές Δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι Άντρες όταν “Τελειώνουν” πολύ Γρήγορα

img

1. “Πάλι καλά που ήταν απλά προπόνηση.”

“Κάποτε, ένας τέλειωσε μόλις 30 δευτερόλεπτα αφού αρχίσαμε. Μου είπε ότι έκανε ζέσταμα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, απλά ήταν η πρώτη μας φορά και ήταν λίγο άβολο. Ο 2ος γύρος ήταν πολύ καλύτερος.”

2. “Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά.”

“Δεν θα το πιστέψω, γιατί μετά σταματήσαμε και αγκαλιαστήκαμε στο βρεγμένο κρεβάτι. Ήταν λίγο αηδιαστικό αλλά μετά κάναμε ντους και συνέβη το ίδιο πράγμα.”

3. “Αυτό είναι ντροπιαστικό.”

“Με κοίταξε και μου είπε πως ντράπηκε πολύ. Του είπα ότι δεν πειράζει, αν και δεν νομίζω να του έφτιαξε τη διάθεση.”

4. “Εγώ φταίω”

“Έβγαινα κάποτε με έναν τύπο και κάθε φορά που γινόταν αυτό τα έριχνε στον εαυτό του. Μετά βάζαμε τα ρούχα και κάναμε πως δεν έγινε ποτέ.”

5. Έτοιμη για τον 2ο γύρο;”

“Ενώ τέλειωσε νωρίς και αρχικά μου φάνηκε άσχημο, γύρισε και μου είπε «Έτοιμη για τον 2ο γύρο;» Αυτό κράτησε αναμμένη τη φλόγα και η στιγμή δεν έχασε την ένταση και το πάθος της. Μου αρέσουν οι άντρες που ξέρουν να κρατάνε τον έλεγχο.”

6. “Απλά συνέχισε.”

“Έβγαινε με έναν άντρα που τέλειωνε σχετικά νωρίς, ανάλογα και τα προκαταρκτικά που κάναμε. Εάν τέλειωνε πολύ νωρίς, απλά έβγαζε το πpοφυλακτικό και έβαζε άλλο, χωρίς να σταματήσει.”

7. “Είναι ιατρικό πρόβλημα.”

“Έβγαινα κάποτε με έναν τύπο που είχε ιατρικό πρόβλημα και ένιωθε πολύ άσχημα γι’αυτό. Βέβαια δεν μπορώ να πω, τις καλές τις μέρες με αποζημίωνε όσο μπορούσε.”

8. “Είναι η σειρά σου.”

“Ήμουν με έναν άντρα ο οποίος τέλειωνε πολύ γρήγορα. Γι’αυτό τέλειωνε μία φορά στα προκαταρκτικά και έτσι είχε μεγαλύτερη διάρκεια στη συνέχεια. Ήταν ένα πολύ καλό σχέδιο! Κάναμε πολύ καλό $εξ!”

9. Ήταν απλά πολύ καλή.

“Τέλειωσε πολύ γρήγορα και μου είπε πως δεν γινόταν να κρατηθεί, επειδή του άρεσα πολύ. Δεν με πείραξε. Με τον καιρό έχει χτίσει αντοχές και τώρα κρατάει πολύ περισσότερο. Μερικές φορές χρειάζεται απλά λίγη επικοινωνία και εξάσκηση.”

10. “Έχει περάσει πολύ καιρός.”

“Η πιο κλασική δικαιολογία. Ενώ μπορεί να είναι η αλήθεια και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ακούγεται λίγο κάπως. Βέβαια καλύτερο να ξέρεις πως δεν πήγε με μία άλλη πριν από σένα.”


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=20161

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» 7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα!

Δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός και λέει πολλά για ‘μας τα κοριτσάκια. Λέει, ας πούμε, ότι είμαστε γκρινιάρες και μίζερες. Λέει, ότι σκοτώνουμε τη σεξουαλικότητα στις σχέσεις μας επειδή...»


Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού

Γυναίκες φωτογραφίζονται τη στιγμή της… κορύφωσης Πώς είναι αλήθεια η έκφραση μια γυναίκας που φτάνει στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Στο ερώτημα αυτό θέλησε...»


Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς!

Μπορεί ο οργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο King’s College...»


Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ!

Οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε μοναδικές: Ακόμα κι αν ο σύντροφός μας είχε άπειρες ερωτικές παρτενέρ, θέλουμε να θυμάται εμάς στις φαντασιώσεις του. Πώς όμως; Ξέρεις καλά ότι η χ...»


«Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» «Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται

Μετά από τρία παιδιά, η Ρεμπέκα σταμάτησε να κάνει σ#ξ με τον άνδρα της, ώσπου οδηγήθηκαν στο διαζύγιο. Χώρισαν και συνολικά πέρασαν επτά χρόνια χωρίς να κάνει σ#ξ. Και τώρα περιγράφει το πώς ...»