Με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο θα ανακουφιστείτε από τους Πόνους στα Πόδια σε Χρόνο Μηδέν!

img

Το σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών είναι κάτι που πολλοί γνωρίζουν καλά. Ονομάζεται επίσης και ασθένεια Willis Ekbom και προκαλείται από διαταραχές στο νευρικό σύστημα που κάνουν τα πόδια (και σε μερικές περιπτώσεις, τα χέρια) να πονάνε, να τα νιώθουμε πιεσμένα και να κινούνται ανεξέλεγκτα.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τον ύπνο, αφού δεν αφήνουν το σώμα να χαλαρώσει. Τι μπορεί να γίνει γι’αυτό; Η απάντηση ίσως είναι μια μυστηριώδης, σπιτική θεραπεία. Ο Dr. Julian Whitaker επιβεβαιώνει ότι οι ασθενείς του ορκίζονται σε αυτή την μέθοδο – βάζουν ένα σαπούνι στο κρεβάτι τους την νύχτα για να ανακουφίσουν τα συμπτώματα σε μεγάλο βαθμό.

Ο Derek H. Page, από το The People’s Pharmacy, γράφει για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε: Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί με οριστικό τρόπο, ο Page θεωρεί ότι τα μόρια από το άρωμα του σαπουνιού μπορούν να εξατμιστούν και να έρθουν σε επαφή στο πόδι σας, όπου απορροφώνται από τους μυς και επηρεάζουν την ροή αίματος.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, άτομα από όλο τον κόσμο ακολουθούν αυτήν την αλάνθαστη θεραπεία. To People’s Pharmacy δημιούργησε ένα ειδικό σαπούνι που είναι εντελώς επίπεδο, προκειμένου να μην ενοχλεί στο κρεβάτι, παραμένοντας το ίδιο αποτελεσματικό.

Το άρωμα λεβάντας λέγεται ότι βοηθά στον ύπνο. Αν και κάποιοι το βάζουν μέσα σε μια κάλτσα, μπορείτε να το τοποθετήσετε και κάτω από το σεντόνι. Υπάρχουν και άλλες θεραπείες, αν θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι ακόμη: ο Dr. Whitaker προτείνει να πάρετε συμπληρώματα ασβεστίου, μαγνησίου και σιδήρου, αφού η έλλειψη ενός από αυτά τα στοιχεία μπορεί να ευθύνεται για τον πόνο.

Το Healthline επίσης τονίζει την σημασία της καθημερινής άσκησης, ακόμα και των απλών περιπάτων. Τέλος, είναι καλό να έχετε ένα πρόγραμμα στον ύπνο και να μειώσετε το άγχος σας.


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=25383

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Διώξτε την Κυτταρίτιδα Κάνοντας Αυτά Από Δευτέρα έως Κυριακή ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» Διώξτε την Κυτταρίτιδα Κάνοντας Αυτά Από Δευτέρα έως Κυριακή

Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου ένωναν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό αυτός θα ήταν η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Εμείς, όμως, σας έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να τον πολεμήσετε αποτελεσματικά....»


Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους της Μύτης, με Αυτά τα Πανέξυπνα Κόλπα! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους της Μύτης, με Αυτά τα Πανέξυπνα Κόλπα!

Η καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό από το μακιγιάζ της, αλλά υπάρχει κάτι που προσπαθούν όλες να πετύχουν: το τέλειο δέρμα! Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια με συμβουλές για το πώς να βάλεις μία βάση ή...»


Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα!!! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα!!!

Σχεδόν πάντα ο ερεθισμός μετά το ξύρισμα είναι αναπόφευκτος… Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνηθίσει σε αυτή την εικόνα και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Όμως, υπάρχει λύση να περ...»


8 Τρόποι να αυξήσετε τον Μεταβολισμό και να χάσετε τα περιττά Κιλά. Ο 4ος είναι πολύ Σημαντικός! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» 8 Τρόποι να αυξήσετε τον Μεταβολισμό και να χάσετε τα περιττά Κιλά. Ο 4ος είναι πολύ Σημαντικός!

Το να τρεφόμαστε υγιεινά και να είμαστε ενεργοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να χάσουμε βάρος. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές καλές συνήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή. Ο μετ...»


5 Χρήσιμες Συμβουλές για να Ανακουφίσετε τα Πρησμένα Πόδια σας με Φυσικό Τρόπο. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» 5 Χρήσιμες Συμβουλές για να Ανακουφίσετε τα Πρησμένα Πόδια σας με Φυσικό Τρόπο.

Ξέρετε τι είναι να ξυπνάς το πρωί και να ζυγίζεις 2,5-3 πιο βαρύς από ότι συνήθως, ακόμα και αν δεν έχεις φάει και πολύ; Μπορεί να φάει κάποιος τόσο πολύ που να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στο βά...»