Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα!!!

img

Σχεδόν πάντα ο ερεθισμός μετά το ξύρισμα είναι αναπόφευκτος…

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνηθίσει σε αυτή την εικόνα και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Όμως, υπάρχει λύση να περιορίσετε έως και να εξαφανίσετε τις κοκκινίλες και τα σπυράκια.

Ο ερεθισμός παρατηρείται, κυρίως, στις ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά όχι μόνο. Καταρχάς, σταματήστε την εφαρμογή από ξυραφάκια μίας χρήσεως. Είναι πιο οικονομικά, όμως οι λεπίδες τους είναι πιο σκληρές και καταστρέφουν το δέρμα σας. Επενδύστε σε ένα πιο ακριβό ξυράφι και η διαφορά θα είναι θεαματική.

Άλλο ένα λάθος που γίνεται κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος είναι η άσκηση πίεσης στην επιδερμίδα. Οι περισσότερες νομίζουν πως όσο περισσότερη δύναμη ασκείς, τόσες περισσότερες τρίχες θα αφαιρεθούν. Επίσης, αν το ξυράφι είναι καινούργιο ξεκινήστε από όπου το δέρμα είναι λιγότερο ευαίσθητο και στη συνέχεια προχωρήστε σε πιο ευαίσθητες περιοχές.

Εάν έχει ήδη δημιουργηθεί έντονος ερεθισμός υπάρχει τρόπος να ανακουφιστεί το δέρμα. Η καλύτερη επιλογή είναι μία λοσιόν με χαμομήλι. Υπάρχουν και προϊόντα σπιτικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως η βρώμη ή το μέλι. Σε περίπτωση που έχετε υπερευαίσθητη επιδερμίδα βουτήξτε ένα βαμβάκι στο νερό και βάλτε το στην κατάψυξη, μόλις τελειώσετε με το μπάνιο σας, ταμπονάρετε στα σημεία, με αυτό τον τρόπο θα προλάβετε τον ερεθισμό.


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=25428

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Διώξτε την Κυτταρίτιδα Κάνοντας Αυτά Από Δευτέρα έως Κυριακή ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» Διώξτε την Κυτταρίτιδα Κάνοντας Αυτά Από Δευτέρα έως Κυριακή

Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου ένωναν τις δυνάμεις τους ενάντια σε έναν κοινό εχθρό αυτός θα ήταν η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. Εμείς, όμως, σας έχουμε τα κατάλληλα όπλα για να τον πολεμήσετε αποτελεσματικά....»


Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους της Μύτης, με Αυτά τα Πανέξυπνα Κόλπα! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους της Μύτης, με Αυτά τα Πανέξυπνα Κόλπα!

Η καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό από το μακιγιάζ της, αλλά υπάρχει κάτι που προσπαθούν όλες να πετύχουν: το τέλειο δέρμα! Υπάρχουν άπειρα βιντεάκια με συμβουλές για το πώς να βάλεις μία βάση ή...»


Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα!!! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» Πώς να αποφύγετε τον ερεθισμό μετά το ξύρισμα!!!

Σχεδόν πάντα ο ερεθισμός μετά το ξύρισμα είναι αναπόφευκτος… Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνηθίσει σε αυτή την εικόνα και δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Όμως, υπάρχει λύση να περ...»


8 Τρόποι να αυξήσετε τον Μεταβολισμό και να χάσετε τα περιττά Κιλά. Ο 4ος είναι πολύ Σημαντικός! ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» 8 Τρόποι να αυξήσετε τον Μεταβολισμό και να χάσετε τα περιττά Κιλά. Ο 4ος είναι πολύ Σημαντικός!

Το να τρεφόμαστε υγιεινά και να είμαστε ενεργοί είναι οι καλύτεροι τρόποι να χάσουμε βάρος. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές καλές συνήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή. Ο μετ...»


5 Χρήσιμες Συμβουλές για να Ανακουφίσετε τα Πρησμένα Πόδια σας με Φυσικό Τρόπο. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

» 5 Χρήσιμες Συμβουλές για να Ανακουφίσετε τα Πρησμένα Πόδια σας με Φυσικό Τρόπο.

Ξέρετε τι είναι να ξυπνάς το πρωί και να ζυγίζεις 2,5-3 πιο βαρύς από ότι συνήθως, ακόμα και αν δεν έχεις φάει και πολύ; Μπορεί να φάει κάποιος τόσο πολύ που να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στο βά...»