Η Ανατριχιαστική Ιστορία του Κουρέα που Δολοφονούσε τους Πελάτες του και τους έκοβε τη Σάρκα. Το πιο Σοκαριστικό όμως είναι…

img

Τον 14ο αιώνα, συνέβησαν μία σειρά από παράξενα γεγονότα στο rue Chanoinesse, μία μικρή οδό στο Ile de la Cité του Παρισιού.

viraltopnews.gr

Η διεύθυνση αυτή ήταν πολύ γνωστή ανάμεσα στους καλοφαγάδες του Παρισιού – ήταν το μέρος από το οποίο οι αριστοκράτες αγόραζαν τα πεντανόστιμα πιάτα που έφτιαχνε ένα γνωστός μάγειρας. Ακόμα και ο βασιλιάς Κάρολος ο VI είχε επισκεφτεί την περιοχή για να δοκιμάσει τα ξακουστά πατέ κρεάτων.

Το πρόβλημα με τα πατέ όμως είναι πως δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις τι ακριβώς περιέχουν. Το διάσημο εστιατόρια ήταν δίπλα από ένα κομμωτήριο και οι δύο ιδιοκτήτες ήταν πολύ καλοί φίλοι. Αυτό που κατέληξαν να κάνουν όμως στο κελάρι του εστιατορίου ήταν τόσο δαιμονικό που δυσκολευόμαστε να το χωνέψουμε.

viraltopnews.gr

Ο κουρέας προσπαθούσε να προσελκύσει στο μαγαζί του νεαρούς φοιτητές από άλλες χώρες που ζούσαν στο Ile de la Cité. Αλλά γιατί συγκεκριμένα ξένους φοιτητές; Γιατί όταν εξαφανιζόντουσαν, ελάχιστοι άνθρωποι το καταλάβαιναν.

viraltopnews.gr

Ενώ ξύριζε τους πελάτες του, ο κουρέας τους πήγαινε στο κελάρι και τους έκοβε τον λαιμό με το ξυράφι. Μετά ερχόταν ο μάγειρας και έπαιρνε τα πτώματα για να φτιάξει πατέ από την σάρκα τους. Στην πραγματικότητα, οι λιχουδιές που έφτιαχνε ήταν από ανθρώπινο κρέας!

Αυτή η μακάβρια συνεργασία κράτησε για 3 χρόνια και θα είχε κρατήσει πολύ περισσότερο εάν δεν υπήρχε ένας πολύ ιδιαίτερος μάρτυρας για τα εγκλήματά τους: ένας σκύλος.

Ένα από τα θύματα του κουρέα είχε έναν σκύλο. Ο σκύλος αυτός τον περίμενε μπροστά από το μαγαζί του μέχρι να επιστρέψει. Ο φοιτητής αυτός είχε και μία γυναίκα η οποία όταν πήγε να τον ψάξει, βρήκε τον σκύλο του έξω από το κατάστημα. Έτσι, τους υποπτεύθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Όταν έψαξαν το μαγαζί του, αποκαλύφτηκαν τα φρικιαστικά τους εγκλήματα.

Όταν η αστυνομία ανακάλυψε σωρούς από ανθρώπινα οστά και σάρκες, τους συνέλαβε αμέσως. Σαν τιμωρία για τα εγκλήματά τους, τους έκαψαν ζωντανούς και κατέστρεψαν τα καταστήματά τους.

Μετά από αυτό, η περιοχή εκείνη εγκαταλείφτηκε. Κανείς δεν ήθελε να ζει σε μία περιοχή που είχαν γίνει τόσο φρικιαστικά εγκλήματα. Έναν αιώνα μετά όμως, η οδός αυτή τελικά ζωντάνεψε ξανά.

Πολλά από τα κτίρια αποκαταστάθηκαν και υπάρχουν ακόμα και κάποιες από τις πέτρες που υπήρχαν σ’αυτό το κελάρι. Η ειρωνεία είναι πως ένα από τα κτίρια στην οδό αυτή είναι πλέον αστυνομικό τμήμα!

Το rue Chanoinesse ήταν το μέρος όπου έγιναν κάποια πολύ άσχημα εγκλήματα. Εάν πάτε ποτέ στο Παρίσι, μην χάσετε την ευκαιρία να περπατήσετε στην Ile de la Cité, και όταν το κάνετε, σιγουρέψτε πως θα περάσετε από αυτή την οδό με το σκοτεινό παρελθόν…


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=25496

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

Πόσο εκδικητική είσαι; ΓΥΝΑΙΚΑ

» Πόσο εκδικητική είσαι;

Μέχρι που μπορείς να φτάσεις για να εκδικηθείς το αγόρι σου; Ποια είναι η ιδανική εκδίκηση για εσένα; Τον πιάνεις να φιλιέται στο πάρτι με μια άλλη γυναίκα που γνώρισε στο πάρτι. Τ...»


Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να Σηκώνεστε για Τουαλέτα κατά τη διάρκεια της Νύχτας. Δεν πάει το Μυαλό σας! ΑΛΗΘΕΙΕΣ

» Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να Σηκώνεστε για Τουαλέτα κατά τη διάρκεια της Νύχτας. Δεν πάει το Μυαλό σας!

Ο ύπνος είναι βασική λειτουργία του σώματος, γι’αυτό νομίζουμε ότι είναι εύκολο. Για κάποιους ίσως είναι. Ωστόσο, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δυσκολεύονται να κοιμηθούν. Γιατί ξυπνάμ...»


Αναμειγνύει 2 υλικά και τα βάζει στο πρόσωπό της… αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο.. ΟΜΟΡΦΙΑ

» Αναμειγνύει 2 υλικά και τα βάζει στο πρόσωπό της… αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο..

Έχετε δοκιμάσει όλα σχεδόν τα ακριβά προϊόντα καθαρισμού των πόρων, τα οποία υπόσχονται οτι θα καθαρίσουν τα μικρά μαύρα στίγματα στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι, αλλά χωρίς κανένα αποτ...»


Αυτά τα 4 χαρακτηριστικά στην εμφάνιση μιας γυναίκας τραβάνε τους άντρες! ΓΥΝΑΙΚΑ

» Αυτά τα 4 χαρακτηριστικά στην εμφάνιση μιας γυναίκας τραβάνε τους άντρες!

Το online dating μέσα από εφαρμογές όπως το Tinder, το ΟkCupid και το Badoo έχει δώσει τη δυνατότητα στους ερευνητές να καταγράψουν ...»


10 τρικ μακιγιάζ που «πιάνουν» (και κρύβουν χρόνια)! ΟΜΟΡΦΙΑ

» 10 τρικ μακιγιάζ που «πιάνουν» (και κρύβουν χρόνια)!

Τα πολυτιμότερα μυστικά που αφορούν το πώς να δείχνεις νεότερη βρίσκονται στο μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε τα πινέλα ως «όπλα» κατά της γήρανσης και μάθε τα μυστικά για να «κερδίσεις» χρόνια. Ναι, ...»