Ένας άντρας γράφει: Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να μας φέρεστε όταν έχουμε «τεχνικά προβλήματα» στο κρεβάτι!

img

Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει» λέει μια παροιμία – και ο λαός το γνωρίζει καλά. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν κάτι δεν ανεβαίνει τη στιγμή που θέλεις να ανέβει…

Έχει συμβεί σε όλους, έχει συμβεί και σ’ εμένα. Ιδίως τις πρώτες φορές που πέφτω στο κρεβάτι με μια καινούργια κοπέλα, δεν απορώ καθόλου αν αντιμετωπίσω «τεχνικά προβλήματα». Θα ήταν υπερβολή να αντιδρώ κάθε φορά σαν πιλότος που βλέπει το αεροπλάνο του να πέφτει, έτσι δεν είναι; Το παίρνω λοιπόν χαλαρά και περιμένω την επόμενη απογείωση, η οποία συνήθως δεν αργεί, δόξα τω Θεώ.

Η αλήθεια πάντως είναι πως το συγκεκριμένο ζήτημα είναι αρκετά ευαίσθητο. Επηρεάζει πολύ την  ψυχολογία μας – και αλίμονο στη γυναίκα που δεν γνωρίζει πώς να χαλαρώσει και να ξεμπλοκάρει τον εραστή της.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα να γράψω δυο λογάκια πάνω στο θέμα, σε στιλ «Οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων». Τα περισσότερα τα εφαρμόζετε ήδη, είμαι βέβαιος, αλλά επειδή υπάρχουν και κάποιες άπειρες εκεί έξω, πιστεύω πως αξίζει τον κόπο:

Όταν ένας άντρας λοιπόν μπλοκάρει στο κρεβάτι:

  • Aφήστε τον να σταματήσει όταν εκείνος θέλει. Αφήστε τον να το παλέψει. Όταν φεύγετε ξαφνικά από πάνω του σε στιλ «άστο αγοράκι μου, αφού δεν μπορείς», τον κάνετε να νιώθει σαν ποδοσφαιριστή που δεν του επιτρέπουν να βαρέσει πέναλντι, επειδή θα αστοχήσει.
  • Θυμίστε του ότι αυτό που συμβαίνει είναι πολύ συνηθισμένο και φυσιολογικό. Ο ίδιος το γνωρίζει, φυσικά, αν δεν είναι 17 χρονών, αλλά θέλει να ακούσει ότι το γνωρίζετε κι εσείς. Τη στιγμή εκείνη είμαστε σαν μικρά παιδιά που θέλουν κανάκεμα.
  • Αλλάξτε θέμα. Μην αναλωθείτε σε αναλύσεις του τι πήγε στραβά, τι τον ξενέρωσε, αν τον άγχωσε κάτι ή αν του έπεσε βαριά η πίτσα. Συζητείστε κάτι εντελώς άσχετο ώστε να ξεχαστεί και να του φύγει όλο το άγχος της μικρής του προσωρινής αποτυχίας.
  • Αφού περάσει λίγος χρόνος, ρωτήστε τον τι του αρέσει στο κρεβάτι. Υπάρχουν άντρες που λειτουργούν μόνο όταν αρχίσουν το dirty talk. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν μια συγκεκριμένη στάση, ή μια μίνι ερεθιστική ιστοριούλα. Υπάρχουν άλλοι που θέλουν role-playing και πράγματα χωρίς τα οποία απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Καλό είναι να τα μάθεις γρήγορα, για να ξέρεις αν μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτά και να ξέρει και αυτός. Ειδάλλως χάνετε χρόνο.
  • Mην πείτε αυτή την εντελώς χαζή φράση που λέτε συχνά: «Μάλλον δεν σου αρέσω αρκετά». Ακόμα κι αν όντως ισχύει, δεν θα σας το πει ποτέ. Αφήστε που πολλές φορές το πόσο μας αρέσει μια κοπέλα είναι αντιστρόφως ανάλογο με τις επιδόσεις μας, λόγω άγχους.
  • Σηκωθείτε από το κρεβάτι. Περπατήστε στο χώρο γυμνή, έτσι στο χαλαρό, ακόμα κι αν δεν έχετε το σώμα της Gisele. Η εικόνα αυτή πιθανότατα θα τον ερεθίσει και ίσως γίνει η σπίθα που θα ξανανάψει την φωτιά. Τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει…


ΠΗΓΗ:
https://www.enallaktika.gr/news/NewsInfo.asp?ArticlsSite_ID=644

Περισσότερες ειδήσεις και θέματα

7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» 7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για Έρωτα!

Δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός και λέει πολλά για ‘μας τα κοριτσάκια. Λέει, ας πούμε, ότι είμαστε γκρινιάρες και μίζερες. Λέει, ότι σκοτώνουμε τη σεξουαλικότητα στις σχέσεις μας επειδή...»


Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Αυτό είναι το «πρόσωπο» του γυναικείου οργασμού

Γυναίκες φωτογραφίζονται τη στιγμή της… κορύφωσης Πώς είναι αλήθεια η έκφραση μια γυναίκας που φτάνει στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Στο ερώτημα αυτό θέλησε...»


Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ανήκετε στις τυχερές;;; Αυτές οι γυναίκες έχουν τους περισσότερους οργασμούς!

Μπορεί ο οργασμός σε κάθε γυναίκα να αποτελεί προσωπική υπόθεση αλλά ορισμένες έχουν το μοναδικό προνόμιο να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο King’s College...»


Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» Ακαταμάχητη στο κρεβάτι: 7 κινήσεις για να μη σε ξεχάσει ποτέ!

Οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε μοναδικές: Ακόμα κι αν ο σύντροφός μας είχε άπειρες ερωτικές παρτενέρ, θέλουμε να θυμάται εμάς στις φαντασιώσεις του. Πώς όμως; Ξέρεις καλά ότι η χ...»


«Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

» «Δεν είχα κάνει σ#ξ για 7 χρόνια -Τι συνέβη όταν τελικά ξαναέκανα»: Μια γυναίκα εξομολογείται

Μετά από τρία παιδιά, η Ρεμπέκα σταμάτησε να κάνει σ#ξ με τον άνδρα της, ώσπου οδηγήθηκαν στο διαζύγιο. Χώρισαν και συνολικά πέρασαν επτά χρόνια χωρίς να κάνει σ#ξ. Και τώρα περιγράφει το πώς ...»